You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Preuzmite vođstvo

u osvetljenju

 

 

Akademija osvetljenja 
za vas

 

Akademija osvetljenja nudi sveobuhvatan program obrazovnih resursa za sve koji žele da prošire svoje znanje o osvetljenju. Sa bogatom istorijom u oblasti osvetljenja, Philips je nedvosmisleno kvalifikovan da premosti jaz između vrhunskih inovacija u osvetljenju i realnih rešenja koja su potrebna profesionalcima.

 

Akademija je stupila u partnerstvo sa vodećim svetskim stručnjacima, što nam omogućava da vam ponudimo aktuelne informacije i dragocenu inspiraciju. Ovde ćete sigurno naći nešto što će vas prosvetliti.

Da li želite da saznate više o osvetljenju?

 

Pogledajte našu globalnu stranicu koja ima preko 150 različitih modula za učenje koji variraju od vebinara, video zapisa i kurseva do publikacija i događaja. Proširite svoje znanje o osvetljenju u trenutku kada vam je to potrebno i pohađajte jedan od naših kurseva da biste dobili sertifikat. Istražujte pomoću pregledača Akademije osvetljenja i pronađite teme koje vas najviše interesuju, na primer „LED osvetljenje“, „Povezano osvetljenje“, „Svetlo i dobrobit“ ili „Teorija osvetljenja“.

 

*Napomena: Imajte na umu da ćete napustiti ovu stranicu i otvoriti naš sadržaj na engleskom jeziku kada kliknete na bilo koje dugme u nastavku.

Pričamo o

Lighting webinars

Obratite nam se

 

Za poslovna pitanja vezana za bilo koji profesionalni sistem osvetljenja, iskoristite ovaj obrazac

 

Koristite detaljni obrazac za složenija pitanja