Preuzmite vođstvo

u osvetljenju

 

 

Akademija osvetljenja 
za vas

 

Akademija osvetljenja nudi sveobuhvatan program obrazovnih resursa za sve koji žele da prošire svoje znanje o osvetljenju. Sa bogatom istorijom u oblasti osvetljenja, Philips je nedvosmisleno kvalifikovan da premosti jaz između vrhunskih inovacija u osvetljenju i realnih rešenja koja su potrebna profesionalcima.

 

Akademija je stupila u partnerstvo sa vodećim svetskim stručnjacima, što nam omogućava da vam ponudimo aktuelne informacije i dragocenu inspiraciju. Ovde ćete sigurno naći nešto što će vas prosvetliti.

Da li želite da saznate više o osvetljenju?

 

Pogledajte našu globalnu stranicu koja ima preko 150 različitih modula za učenje koji variraju od vebinara, video zapisa i kurseva do publikacija i događaja. Proširite svoje znanje o osvetljenju u trenutku kada vam je to potrebno i pohađajte jedan od naših kurseva da biste dobili sertifikat. Istražujte pomoću pregledača Akademije osvetljenja i pronađite teme koje vas najviše interesuju, na primer „LED osvetljenje“, „Povezano osvetljenje“, „Svetlo i dobrobit“ ili „Teorija osvetljenja“.

 

*Napomena: Imajte na umu da ćete napustiti ovu stranicu i otvoriti naš sadržaj na engleskom jeziku kada kliknete na bilo koje dugme u nastavku.

Pričamo o

Lighting webinars

Obratite nam se

 

Za poslovna pitanja vezana za bilo koji profesionalni sistem osvetljenja, iskoristite ovaj obrazac

 

Koristite detaljni obrazac za složenija pitanja

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website