Više od osvetljenja:

Sistemi za osvetljenje

Promenite način razmišljanja, promenite način osvetljavanja

Vreme je da počnete drugačije da razmišljate o osvetljenju.

 

Da biste postigli održivost, efikasnost i ciljeve korisničkog iskustva, potrebne su vam profesionalne, vrhunske svetiljke i moćni, fleksibilni kontroleri, integrisani u jedinstveni sistem.

Snaga sistemskog razmišljanja

Pravi 
doživljaji osvetljavanja

Sistemi osvetljenja kompanije Philips čine da se ljudi osećaju udobno, produktivno i bezbedno. Oni ulepšavaju prostore i transformišu okruženja. Vrhunske, tradicionalne i LED svetiljke u kombinaciji sa analognim i digitalnim kontrolerima omogućavaju vam da stvorite doživljaj veoma precizne osvetljenosti, kad god i gde god vam je to potrebno.

 

Kao lideri u revoluciji LED tehnologije sarađujemo sa klijentima da bismo napravili sisteme osvetljenja koji na prvo mesto stavljaju energetsku efikasnost, održivost i smanjenje troškova rada. Usredsređeni smo na poboljšanje udobnosti i efikasnosti unutrašnjih i spoljnih okruženja i obezbeđujemo sve, od funkcionalnog opšteg osvetljenja do spektakularnih doživljaja sa promenama boja koje naglašavaju vaš brend, podstiču na društvene interakcije i oživljavaju zajednice.

 

Mi u kompaniji Philips udružujemo svoje stručno znanje i asortiman sistema sa vašim projektnim zahtevima da bismo vaše ciljeve transformisali u efikasne primene osvetljenja. Budite sigurni da ćemo vas saslušati i razumeti vaše potrebe u oblasti osvetljenja i da ćemo vam pomoći da odredite i napravite besprekorna rešenja koja će obezbediti idealno osvetljenje za vaš specifični projekat.

BCP zgrada osvetljena Philips osvetljenjem

Šta čini sistem osvetljenja
povezanim?  

Povezane svetiljke

Povezane svetiljke

 

Svetiljke imaju jedinstvene identifikatore i bez problema se integrišu u IT mrežu u zgradi ili gradu i dele informacije o svom statusu i radu.

 

Povezani prostori

Povezani prostori


Opremljena integrisanim senzorom, svaka svetiljka postaje inteligentna tačka koja deli informacije o zauzetosti, obrascima aktivnosti, promenama u temperaturi ili vlažnosti i nivou dnevnog svetla.
Povezani ljudi

Povezani ljudi

 

Integrisanjem bežičnih komunikacija u sistem osvetljenja, možete isporučiti usluge sa lokacije i kontekstualne informacije pomoću mobilnih aplikacija osobama u osvetljenim prostorima.

 

Povezano osvetljenje daje vam veći uvid u korisnike, omogućava vam da isporučite superiorno korisničko iskustvo, stvara lične radne prostore i dodaje nivo inteligencije u okruženje koji reaguje i prilagođava se željama i potrebama različitih ljudi.

Povezani softver

Povezani softver

 

Pomoću našeg sofisticiranog softvera za upravljanje osvetljenjem, operateri u prostorima mogu da prate sistem osvetljenja i da upravljaju njime u realnom vremenu.

 

Možete da sačuvate, vizuelizujete i analizirate podatke o učinku svetiljki u prethodnom periodu.

 

Povezani predeli

Povezani predeli


Povezani sistemi osvetljenja mogu da se integrišu sa drugim sistemima u zgradi ili gradu, stvarajući novu sinergiju i efikasnost i čineći osvetljenje sastavnim delom nove digitalne ekologije.

 

Odabir sistema koji vam odgovara


Bez ponuda sa univerzalnim rešenjima

Određivanje Philips sistema osvetljenja počinje sa vama – vašim poslom, vašom organizacijom, vašim ciljevima.

 

Stručnjaci za Philips sisteme rade sa vama na identifikovanju specifičnih mogućnosti sistema koje su vam potrebne, zatim vam pomažu u osmišljavanju sistema koji služi tim potrebama – sada i u budućnosti, dok poslovanje bude raslo i menjalo se.

 

Pronađite lokalnog stručnjaka za Philips sisteme

Projektovanje sistema osvetljenja

svetiljke + kontrola + usluge + podrška

Pogledajte šta sistemi osvetljenja mogu da urade

Javni prostori

Za javne prostore

 

Prelepo dizajnirano javno osvetljenje kojim se inteligentno upravlja pomaže u razvoju zajednice tako što oživljava pojedine krajeve grada, privlači posetioce i daje turistima i stanovnicima osećaj bezbednosti. Sveobuhvatni plan osvetljenja može dati karakter gradu, čineći ga važnom destinacijom dok pri tom i pomaže.

Kancelarije i industrija

Za kancelariju i industriju

 

Osvetljenje u kancelarijama i industrijskim prostorima ima ogroman uticaj na dobrobit, produktivnost i vitalnost radnika. Efikasno osvetljena i atraktivna okruženja poboljšavaju vaš imidž, pomažu vam da zaposlite i zadržite zaposlene koji vam mnogo znače i da povećate ukupnu vrednost svojih radnih prostorija.

maloprodaja i ugostiteljstvo

Za maloprodaju i ugostiteljstvo

 

Moderan dizajn i superiorno osvetljenje mogu da stvore iskustva koja se pamte isto onoliko koliko i roba koju prodajete, hrana koju služite i usluga koju pružate. Sistemi povezanog osvetljenja kompanije Philips podižu utisak na novi nivo.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website