More brands from

Philips osvetljenje

Srbija

Katalog proizvoda

Philips nudi kompletan asortiman proizvoda koji može da zadovolji sve potrebe u osvetljenju. Naš asortiman proizvoda se sastoji od svetiljki za unutrašnje i spoljašnje osvetljenje, sijalica, kontrolera i predspojnih uređaja. Osim ovih proizvoda imamo i širok izbor posebnih proizvoda, kao što su oni iz oblasti solarne energije, automobilske industrije, svetleći tekstil, specijalne vrste osvetljenja i još mnogo toga.

 

Za proizvode koji su dostupni na vašoj lokaciji ovde možete preuzeti lokalni katalog proizvoda. Za kompletan asortiman proizvoda, posetite globalni katalog proizvoda ovde  

Više od osvetljenja:
Sistemi osvetljenja

Sistemi

 

Vreme je da počnete drugačije da razmišljate o osvetljenju.

 

Da biste postigli održivost, efikasnost i ciljeve korisničkog iskustva, potrebne su vam profesionalne, vrhunske svetiljke i moćni, fleksibilni kontroleri, integrisani u jedinstveni sistem.

 

Saznajte više

Pogledajte naše
studije slučajeva

Studije slučajeva (Case studies)

 

Tražite inspiraciju za sledeći projekat osvetljenja? Philips je realizovao uzbudljive projekte širom sveta.

 

Za više informacija i inspiraciju, pogledajte naše studije slučajeva iz celog sveta ovde

Preuzmite vođstvo
u osvetljenju

Obrazovanje

 

Akademija osvetljenja nudi sveobuhvatan program obrazovnih resursa za sve koji žele da prošire svoje znanje o osvetljenju. Sa bogatom istorijom u oblasti osvetljenja, Philips je nedvosmisleno kvalifikovan da premosti jaz između vrhunskih inovacija u osvetljenju i realnih rešenja koja su potrebna profesionalcima.

Partneri akademije sa vodećim svetskim stručnjacima omogućavaju nam da vam ponudimo aktuelne informacije i dragocenu inspiraciju. Ovde ćete sigurno naći nešto što će vas prosvetliti.

Saznajte više

Pouzdani partner  
koji će vam obezbediti spokojstvo

Usluge

 

Usluge osvetljenja koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

 

Rešenja i usluge Philips osvetljenja donose vam sjajne ideje i savete, kao i pametnu implementaciju koja će odgovoriti vašim zahtevima u osvetljenju i poslovnim potrebama, grupisane u 3 usluge: profesionalne usluge, kontrolisane usluge i usluge tokom radnog veka. 

 

Saznajte više

Pronađite najbližeg distributera ili  partneraIzaberite željenu zemlju u kojoj želite da pronađete najbližeg distributera ili partnera.
Prikaz mape sveta

Obratite nam se

 

Za poslovna pitanja vezana za bilo koji profesionalni sistem osvetljenja, iskoristite ovaj obrazac

 

Koristite detaljni obrazac za složenija pitanja