More brands from

Više od osvetljenja:

Sistemi za osvetljenje

Promenite način razmišljanja, promenite način osvetljavanja

Vreme je da počnete drugačije da razmišljate o osvetljenju.

 

Da biste postigli održivost, efikasnost i ciljeve korisničkog iskustva, potrebne su vam profesionalne, vrhunske svetiljke i moćni, fleksibilni kontroleri, integrisani u jedinstveni sistem.

Snaga sistemskog razmišljanja

Pravi 
doživljaji osvetljavanja

Sistemi osvetljenja kompanije Philips čine da se ljudi osećaju udobno, produktivno i bezbedno. Oni ulepšavaju prostore i transformišu okruženja. Vrhunske, tradicionalne i LED svetiljke u kombinaciji sa analognim i digitalnim kontrolerima omogućavaju vam da stvorite doživljaj veoma precizne osvetljenosti, kad god i gde god vam je to potrebno.

 

Kao lideri u revoluciji LED tehnologije sarađujemo sa klijentima da bismo napravili sisteme osvetljenja koji na prvo mesto stavljaju energetsku efikasnost, održivost i smanjenje troškova rada. Usredsređeni smo na poboljšanje udobnosti i efikasnosti unutrašnjih i spoljnih okruženja i obezbeđujemo sve, od funkcionalnog opšteg osvetljenja do spektakularnih doživljaja sa promenama boja koje naglašavaju vaš brend, podstiču na društvene interakcije i oživljavaju zajednice.

 

Mi u kompaniji Philips udružujemo svoje stručno znanje i asortiman sistema sa vašim projektnim zahtevima da bismo vaše ciljeve transformisali u efikasne primene osvetljenja. Budite sigurni da ćemo vas saslušati i razumeti vaše potrebe u oblasti osvetljenja i da ćemo vam pomoći da odredite i napravite besprekorna rešenja koja će obezbediti idealno osvetljenje za vaš specifični projekat.

BCP zgrada osvetljena Philips osvetljenjem

Šta čini sistem osvetljenja
povezanim?  

Povezane svetiljke

Povezane svetiljke

 

Svetiljke imaju jedinstvene identifikatore i bez problema se integrišu u IT mrežu u zgradi ili gradu i dele informacije o svom statusu i radu.

 

Povezani prostori

Povezani prostori


Opremljena integrisanim senzorom, svaka svetiljka postaje inteligentna tačka koja deli informacije o zauzetosti, obrascima aktivnosti, promenama u temperaturi ili vlažnosti i nivou dnevnog svetla.
Povezani ljudi

Povezani ljudi

 

Integrisanjem bežičnih komunikacija u sistem osvetljenja, možete isporučiti usluge sa lokacije i kontekstualne informacije pomoću mobilnih aplikacija osobama u osvetljenim prostorima.

 

Povezano osvetljenje daje vam veći uvid u korisnike, omogućava vam da isporučite superiorno korisničko iskustvo, stvara lične radne prostore i dodaje nivo inteligencije u okruženje koji reaguje i prilagođava se željama i potrebama različitih ljudi.

Povezani softver

Povezani softver

 

Pomoću našeg sofisticiranog softvera za upravljanje osvetljenjem, operateri u prostorima mogu da prate sistem osvetljenja i da upravljaju njime u realnom vremenu.

 

Možete da sačuvate, vizuelizujete i analizirate podatke o učinku svetiljki u prethodnom periodu.

 

Povezani predeli

Povezani predeli


Povezani sistemi osvetljenja mogu da se integrišu sa drugim sistemima u zgradi ili gradu, stvarajući novu sinergiju i efikasnost i čineći osvetljenje sastavnim delom nove digitalne ekologije.

 

Odabir sistema koji vam odgovara


Bez ponuda sa univerzalnim rešenjima

Određivanje Philips sistema osvetljenja počinje sa vama – vašim poslom, vašom organizacijom, vašim ciljevima.

 

Stručnjaci za Philips sisteme rade sa vama na identifikovanju specifičnih mogućnosti sistema koje su vam potrebne, zatim vam pomažu u osmišljavanju sistema koji služi tim potrebama – sada i u budućnosti, dok poslovanje bude raslo i menjalo se.

 

Pronađite lokalnog stručnjaka za Philips sisteme

Projektovanje sistema osvetljenja

svetiljke + kontrola + usluge + podrška

Pogledajte šta sistemi osvetljenja mogu da urade

Javni prostori

Za javne prostore

 

Prelepo dizajnirano javno osvetljenje kojim se inteligentno upravlja pomaže u razvoju zajednice tako što oživljava pojedine krajeve grada, privlači posetioce i daje turistima i stanovnicima osećaj bezbednosti. Sveobuhvatni plan osvetljenja može dati karakter gradu, čineći ga važnom destinacijom dok pri tom i pomaže.

Kancelarije i industrija

Za kancelariju i industriju

 

Osvetljenje u kancelarijama i industrijskim prostorima ima ogroman uticaj na dobrobit, produktivnost i vitalnost radnika. Efikasno osvetljena i atraktivna okruženja poboljšavaju vaš imidž, pomažu vam da zaposlite i zadržite zaposlene koji vam mnogo znače i da povećate ukupnu vrednost svojih radnih prostorija.

maloprodaja i ugostiteljstvo

Za maloprodaju i ugostiteljstvo

 

Moderan dizajn i superiorno osvetljenje mogu da stvore iskustva koja se pamte isto onoliko koliko i roba koju prodajete, hrana koju služite i usluga koju pružate. Sistemi povezanog osvetljenja kompanije Philips podižu utisak na novi nivo.