More brands from

Pouzdani partner
koji će vam obezbediti spokojstvo

Usluge osvetljenja
koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama

Profesionalne usluge

 

U Profesionalnim uslugama Philips osvetljenja sve je usmereno ka poboljšanju učinka vaše infrastrukture osvetljenja. Naši stručnjaci za osvetljenje će analizirati efikasnost vaše infrastrukture osvetljenja, utvrditi kako se ona može poboljšati i izvestiti vas šta možete da dobijete od zamene ili rekonstrukcije.

Razgovor između tri poslovne osobe

Kontrolisane usluge

 

Danas sve više klijenata želi infrastrukturu osvetljenja koja se postiže bez muke, koja smanjuje troškove rada i nudi zagarantovan učinak zasnovan na ishodu.

 

U Kontrolisanim uslugama Philips osvetljenja mi nudimo celovita rešenja od početka do kraja – brza, isplativa i uz minimalno ometanje vašeg poslovanja. Nećete morati da imate posla sa mnoštvom dobavljača ili podizvođača. A ako već imate postavljen tim, mi ćemo sarađivati sa njim kako bismo obezbedili da sve teče po planu.

Ljudi za stolom razgovaraju o projektu

Usluge tokom radnog veka

 

Kada investirate u najsavremeniji sistem osvetljenja, morate da budete sigurni da će on savršeno raditi kad vam bude najpotrebniji. Usluge tokom radnog veka Philips osvetljenja su tu da obezbede da vas osvetljenje nikada ne izneveri. Ne samo što brzo rešavamo probleme sa održavanjem, već radimo na tome da do njih ni ne dođe.

 

Našim klijentima i partnerskim institucijama nudimo različite ugovore o uslugama kako bismo obezbedili dugotrajan, isplativ i neometan učinak njihovih sistema osvetljenja.

Tri nasmejana operatera telefonske podrške

Obratite nam se

 

Za poslovna pitanja vezana za bilo koji profesionalni sistem osvetljenja, iskoristite ovaj obrazac

 

Koristite detaljni obrazac za složenija pitanja