Sada ste posetili Philips lighting veb stranicu. Dostupna vam je lokalizovana verzija.
Predlozi

  Philips osvetljenje

  Srbija

  Katalog proizvoda

  Philips nudi kompletan asortiman proizvoda koji može da zadovolji sve potrebe u osvetljenju. Naš asortiman se sastoji od svetiljki za unutrašnje i spoljašnje osvetljenje, sijalica, uređaja za upravljanje i predspojnih uređaja. Osim ovih, imamo i širok izbor posebnih proizvoda, kao što su oni iz oblasti solarne energije, automobilske industrije, svetleći tekstil, specijalne vrste osvetljenja i još mnogo toga.

  Za proizvode koji su dostupni na vašoj lokaciji ovde možete preuzeti lokalni katalog. Za kompletan asortiman, posetite globalni katalog proizvoda ovde

  Više od osvetljenja:
  Sistemi osvetljenja

  Sistemi

   

  Vreme je da počnete drugačije da razmišljate o osvetljenju.

  Da biste postigli održivost, efikasnost i ciljeve korisničkog iskustva, potrebne su vam profesionalne, vrhunske svetiljke i moćni, fleksibilni uređaji za upravljanje, integrisani u jedinstveni sistem.

   

  Saznajte više

  Pogledajte naše
  studije slučajeva

  Studije slučajeva (Case studies)

   

  Tražite inspiraciju za sledeći projekat osvetljenja? Philips je realizovao uzbudljive projekte širom sveta.

   

  Za više informacija i inspiraciju, pogledajte naše studije slučajeva iz celog sveta ovde

  Preuzmite vođstvo
  u osvetljenju

  Obrazovanje

   

  Akademija osvetljenja nudi sveobuhvatan program obrazovnih resursa za sve koji žele da prošire svoje znanje o osvetljenju. Sa bogatom istorijom u oblasti osvetljenja, Philips je nedvosmisleno kvalifikovan da premosti jaz između vrhunskih inovacija u osvetljenju i realnih rešenja koja su potrebna profesionalcima.

  Partneri akademije sa vodećim svetskim stručnjacima omogućavaju nam da vam ponudimo aktuelne informacije i dragocenu inspiraciju. Ovde ćete sigurno naći nešto što će vas prosvetliti.

  Saznajte više

  Pouzdani partner  
  koji će vam obezbediti spokojstvo

  Usluge

   

  Usluge osvetljenja koje odgovaraju vašim poslovnim potrebama.

   

  Rešenja i usluge Philips osvetljenja donose vam sjajne ideje i savete, kao i pametnu implementaciju koja će odgovoriti vašim zahtevima u osvetljenju i poslovnim potrebama, grupisane u 3 usluge: profesionalne usluge, kontrolisane usluge i usluge tokom radnog veka. 

   

  Saznajte više

  Pronađite najbližeg distributera ili  partnera  Izaberite željenu zemlju u kojoj želite da pronađete najbližeg distributera ili partnera.
  Prikaz mape sveta

  Obratite nam se

   

  Za poslovna pitanja vezana za bilo koji profesionalni sistem osvetljenja, iskoristite ovaj obrazac

   

  Koristite detaljni obrazac za složenija pitanja