Akademija osvetljenja je preseljena u kompaniju Signify

Slika akademije osvetljenja

Obrazovni resursi o osvetljenju su sada dostupni u kompaniji Signify

U sklopu Akademije osvetljenja kompanije Signify nudi se sveobuhvatan spektar različitih izvora edukacije za unapređenje znanja o osvetljenju. Mi premošćujemo jaz između najsavremenijih inovacija u osvetljenju i stvarnih rešenja koja zahtevaju stručnjaci, a obrazovanje je suštinski deo toga. Od mesečnih vebinara do događaja o osvetljenju, obrazovne materijale pružaju svetski stručnjaci i profesionalci koji se bave osvetljenjem. Samostalno učenje nikada nije bilo lakše nego sada. Naučite nešto novo svakog dana!

Više o Signify akademiji osvetljenja

Istražite šta Signify akademija osvetljenja može da ponudi i unapredite svoje znanje o industriji osvetljenja. 

Vebinari o osvetljenju

Svakog meseca pružamo priliku svim zainteresovanima da učestvuju na našim vebinarima i upoznaju se sa inovacijama u industriji osvetljenja, kao što su UV-C dezinfekcija i 3D štampanje.

Nauka osvetljenja

„Nauka osvetljenja“ je uzbudljivo štivo za sve one koji se bave osvetljenjem. Ona pruža osnovna znanja o svetlu i osvetljenju, njihovoj prirodi i ponašanju.

Ostanite u toku

Pretplatite se na naš bilten da biste bili u toku sa predstojećim vebinarima, događajima, novim izvorima edukacije i još mnogo toga.

Sva nedavna ažuriranja naših predstojećih događaja, takmičenja i mesečnih vebinara dostupna su na našim društvenim mrežama.